Bedrijfsontruiming

Uw bedrijf laten ontruimen

Gaat u met uw bedrijf verhuizen naar een kleiner pand of is er helaas een einde gekomen aan uw bedrijf? Dan is het in beide gevallen tijd om het pand te gaan ontruimen. Wij begrijpen dat het ontruimen van uw bedrijf meer omvat dan alleen het leeg maken van een ruimte. Het gaat erom een soepele overgang naar nieuwe mogelijkheden te creëren. Bij GED Woningontruimingen kunnen we u verzekeren van een betrouwbare ontruimer tegen een scherpe prijs. Het ontruimen van een bedrijf is een grote klus, wij regelen alles voor u. Dit begint bij de voorbereiding tot aan het volledig schoon achter laten van het pand.

Kwaliteit

Overzichtelijk en duidelijk.

Milieuvriendelijk

Met oog voor het milieu.

Uw woning ontruimen in 4 stappen

Wij staan voor, tijdens en na de ontruiming voor u klaar! We zullen zorgvuldig te werk gaan, waardoor we zorgen voor een gestroomlijnd proces.

1

Een plan opstellen

Wij komen bij u op locatie langs om een overzichtelijk en duidelijk plan op te stellen.

2

Huisontruiming
Beginnen met leegruimen

Daarna starten we met het leegruimen van uw woning/pand.

3

Huis schoonmaken

Na het leegruimen leveren wij weer een schone woning/pand bij u op.

4

Oplevering

Bent u geheel tevreden? Dan gaan wij alles afronden en nemen wij uw zorgen uit handen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voordat we bij u langs komen, bespreken we uw wensen en de mogelijkheden die wij bieden. Zo kunt u ervoor kiezen om de inboedel van uw bedrijf aan ons te verkopen of delen te laten verhuizen naar uw nieuwe locatie. Onze ervaren werknemers zijn gespecialiseerd in het ontruimen en het beheren van afvalstromen en inboedels. Tevens kunnen wij u ook voorzien van afvalcontainers en de juiste voertuigen om de inboedel te verhuizen.