Inboedel

Onze inboedeldiensten

Als het tijd is om afscheid te nemen van uw woning of pand, begrijpen wij dat hier verschillende emoties bij komen kijken. Het kan ook zijn dat u afscheid heeft moeten nemen van een dierbare en dat de woning moet worden leeggehaald. In al deze situaties staan we bij GED Woningontruimingen voor u klaar. U moet belangrijke beslissingen nemen over uw inboedel: behoudt u de inboedel en moet deze naar een andere woning worden verhuisd, of stopt uw bedrijf en moet u van de inboedel af? In beide gevallen staan wij voor u klaar. Wij kunnen namelijk de inboedel voor u verhuizen of ontruimen. Tijdens de ontruiming bieden wij zelfs de mogelijkheid om de inboedel van u over te kopen.

Uw inboedel ontruimen in 4 stappen

Wij staan voor, tijdens en na de ontruiming voor u klaar! We zullen zorgvuldig te werk gaan, waardoor we zorgen voor een gestroomlijnd proces.

1

Een plan opstellen

Wij komen bij u op locatie langs om een overzichtelijk en duidelijk plan op te stellen.

2

Huisontruiming
Beginnen met leegruimen

Daarna starten we met het leegruimen van uw woning/pand.

3

Huis schoonmaken

Na het leegruimen leveren wij weer een schone woning/pand bij u op.

4

Oplevering

Bent u geheel tevreden? Dan gaan wij alles afronden en nemen wij uw zorgen uit handen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vertel ons uw wensen en wij voeren het gehele proces voor u uit. Bij GED Woningontruimingen kunt u vertrouwen op een scherpe prijs en vakkundige hulp. Door gebruik te maken van de juiste apparatuur zal het proces van de verhuizing of ontruiming vlekkeloos verlopen!