Woningontruiming

Uw woning laten ontruimen

Tijdens een woningontruiming begrijpen wij dat emoties kunnen opspelen. Daarom bieden we bij GED Woningontruimingen een ontruimingsdienst aan waarbij wij rekening houden met uw emoties en wensen. Wij begrijpen dat iedere situatie uniek is en dat het proces van ontruiming niet alleen om fysieke inspanning draait. Voordat we bij u langskomen, bespreken we uw wensen om ervoor te zorgen dat de ontruiming vlekkeloos verloopt.

Kwaliteit

Overzichtelijk en duidelijk.

Milieuvriendelijk

Met oog voor het milieu.

Huisontruiming

Uw woning ontruimen in 4 stappen

Wij staan voor, tijdens en na de ontruiming voor u klaar! We zullen zorgvuldig te werk gaan, waardoor we zorgen voor een gestroomlijnd proces.

1

Een plan opstellen

Wij komen bij u op locatie langs om een overzichtelijk en duidelijk plan op te stellen.

2

Huisontruiming
Beginnen met leegruimen

Daarna starten we met het leegruimen van uw woning/pand.

3

Huis schoonmaken

Na het leegruimen leveren wij weer een schone woning/pand bij u op.

4

Oplevering

Bent u geheel tevreden? Dan gaan wij alles afronden en nemen wij uw zorgen uit handen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij zorgen ervoor dat de gehele woning wordt leeggehaald, inclusief meubilair, gordijnen, vloerbedekking en andere lossen delen die niet aan het pand toebehoren. Het ontruimen is niet het enige wat wij doen, wij kunnen namelijk uw inboedel ook opkopen. Bijvoorbeeld in het geval van overlijden, wanneer een woning verkoop klaar opgeleverd moet worden. In dit geval bieden wij een eerlijke prijs voor waardevolle spullen en zorgen wij ervoor dat de woning volgens uw wensen wordt opgeleverd.