Senioren verhuizen

Waardevolle spullen

Als u ouder wordt, is het begrijpelijk dat u kleiner gaat wonen. Verhuizen is echter wel een zware en grote klus. Daarom helpen wij u graag bij GED Woningontruimingen! Wij begrijpen dat het bij een verhuizing gaat om waardevolle en kostbare spullen. Daarom bieden wij persoonlijke aandacht voor uw bezittingen en omstandigheden. We beschikken over de juiste verhuisapparatuur, waardoor het verhuizen een minder fysieke inspanning vergt. Onze diensten omvatten alles, van het verwijderen van gordijnen tot aan het volledig schoonmaken van de oude woning, ook het plaatsen van het meubilair in de nieuwe woning behoort tot onze werkzaamheden.

Kwaliteit

Overzichtelijk en duidelijk.

Milieuvriendelijk

Met oog voor het milieu.

Woningontruiming

Uw woning ontruimen in 4 stappen

Wij staan voor, tijdens en na de ontruiming voor u klaar! We zullen zorgvuldig te werk gaan, waardoor we zorgen voor een gestroomlijnd proces.

1

Een plan opstellen

Wij komen bij u op locatie langs om een overzichtelijk en duidelijk plan op te stellen.

2

Huisontruiming
Beginnen met leegruimen

Daarna starten we met het leegruimen van uw woning/pand.

3

Huis schoonmaken

Na het leegruimen leveren wij weer een schone woning/pand bij u op.

4

Oplevering

Bent u geheel tevreden? Dan gaan wij alles afronden en nemen wij uw zorgen uit handen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voordat we bij u langs komen, bespreken we uw wensen en geven we onze adviezen. Hierbij bieden wij een empathische benadering, op maat gemaakte diensten en ontzorgen we het gehele proces. Wij maken de overgang naar een nieuwe woonomgeving voor senioren gemakkelijk!