Ontruimen en verhuizen

Elke situatie is uniek

Tijdens het verhuizen van een bedrijf of pand moet er veel belangrijke keuzes gemaakt worden. Misschien overweegt u uw volledige inboedel mee te nemen, een deel ervan aan ons te verkopen, of versleten meubilair weg te doen. Bij GED Woningontruimingen zijn wij er om u te helpen bij zowel het ontruimen als verhuizen van uw woning of bedrijfspand. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en dat het proces van de ontruiming niet alleen fysieke inspanning vereist, maar ook aandacht voor persoonlijke bezittingen en omstandigheden.

Kwaliteit

Overzichtelijk en duidelijk.

Milieuvriendelijk

Met oog voor het milieu.

Huis leegruimen

Uw woning ontruimen in 4 stappen

Wij staan voor, tijdens en na de ontruiming voor u klaar! We zullen zorgvuldig te werk gaan, waardoor we zorgen voor een gestroomlijnd proces.

1

Een plan opstellen

Wij komen bij u op locatie langs om een overzichtelijk en duidelijk plan op te stellen.

2

Huisontruiming
Beginnen met leegruimen

Daarna starten we met het leegruimen van uw woning/pand.

3

Huis schoonmaken

Na het leegruimen leveren wij weer een schone woning/pand bij u op.

4

Oplevering

Bent u geheel tevreden? Dan gaan wij alles afronden en nemen wij uw zorgen uit handen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij bieden betrouwbare ontruimingsdiensten tegen een eerlijke prijs. Voordat we aan de slag gaan, bespreken we graag samen met u welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. We luisteren naar uw wensen en geven onze adviezen. Daarna kunnen we beginnen met de ontruiming en/of verhuizing, waarbij we gebruikmaken van geschikte apparatuur. Uiteindelijk leveren we het oude pand schoon op en zorgen ervoor dat alles op zijn plek staat in het nieuwe pand. Bij GED Woningontruimingen staan voor, tijdens en na de verhuizing voor u klaar!