Inboedel ontruiming

Last van uw schouders nemen

Bij GED Woonontruimingen zorgen we voor een zorgvuldige aanpak tijdens het leegmaken van woningen en bedrijfspanden. Wij begrijpen dat dit een emotioneel en fysiek uitdagend proces kan zijn. Daarom zijn wij er in gespecialiseerd om deze last van uw schouders te nemen. Iedere situatie behandelen wij als uniek. Ons personeel heeft namelijk speciale aandacht voor uw persoonlijke bezittingen en omstandigheden. Het maakt bij ons niet uit of u de inboedel wilt verhuizen of de inboedel aan ons wilt verkopen. Wij beoordelen de waarde en komen samen met u tot een eerlijk en scherpe prijs.

Kwaliteit

Overzichtelijk en duidelijk.

Milieuvriendelijk

Met oog voor het milieu.

Uw woning ontruimen in 4 stappen

Wij staan voor, tijdens en na de ontruiming voor u klaar! We zullen zorgvuldig te werk gaan, waardoor we zorgen voor een gestroomlijnd proces.

1

Een plan opstellen

Wij komen bij u op locatie langs om een overzichtelijk en duidelijk plan op te stellen.

2

Huisontruiming
Beginnen met leegruimen

Daarna starten we met het leegruimen van uw woning/pand.

3

Huis schoonmaken

Na het leegruimen leveren wij weer een schone woning/pand bij u op.

4

Oplevering

Bent u geheel tevreden? Dan gaan wij alles afronden en nemen wij uw zorgen uit handen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met toewijding aan professionaliteit, effici├źntie en respect voor uw eigendommen zorgen wij voor een vlotte en zorgvuldige inboedel ontruiming. Of het nu gaat om het leegmaken van een woning na een verhuizing, een overlijden, een verhuurwoning of een bedrijfspand, wij staan voor u klaar!