Huisontruiming Zoetermeer

Huisontruiming Zoetermeer

Bij GED Woningontruimingen zijn onze diensten speciaal ontworpen om verschillende lasten van uw schouders te halen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in huisontruiming in Zoetermeer en omstreken. Huisontruiming kan een vervelende klus zijn die verschillende emoties met zich mee brengt. Vaak vindt een huisontruiming namelijk plaats bij  het overlijden van een dierbare, verhuizing naar verzorgingstehuis of een gedwongen ontruiming. Daarom gaan wij bij GED Woningontruimingen zorgvuldig en respectvol met u en de werkzaamheden om. We kunnen u verzekeren van een betrouwbare ontruiming tegen een scherpe prijs. Het ontruimen is namelijk niet alleen de enige dienst die wij aanbieden, ook voor het verkopen van de inboedel bent u bij ons aan het juiste adres.

Huisontruiming

Uw woning ontruimen in 4 stappen

Wij staan voor, tijdens en na de ontruiming voor u klaar! We zullen zorgvuldig en snel te werk gaan, waardoor we zorgen voor een gestroomlijnd proces.

1

Een plan opstellen

Wij komen bij u op locatie langs om een overzichtelijk en duidelijk plan op te stellen.

2

Huisontruiming
Beginnen met leegruimen

Daarna starten we met het leegruimen van uw woning/pand.

3

Huis schoonmaken

Na het leegruimen leveren wij weer een schone woning/pand bij u op.

4

Oplevering

Bent u geheel tevreden? Dan gaan wij alles afronden en nemen wij uw zorgen uit handen.


Wij zorgen voor een stressvrije ontruiming

Tijdens de huisontruiming in Zoetermeer streven we naar een stressvrije ervaring voor onze klanten. Door gebruik te maken van de juiste apparatuur en ervaren ontruimers bent u verzekerd van gewenst resultaat. Of het nu gaat om een complete ontruiming, het overnemen van inboedel, of het gereedmaken van de woning voor verkoop, wij zorgen voor een gestroomlijnd proces van begin tot eind. Werkzaamheden die wij uitvoeren zijn het leeg halen van de woning, eventueel overkopen van de inboedel, het verhuizen van de inboedel en het volledig verkoopklaar maken van de woning. Heeft u een andere vraag? Stel deze dan zeker en wij helpen u graag!

Laat de huisontruiming in Zoetermeer uitvoeren door GED woningontruimingen!

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die u heeft bij een huisontruiming in Zoetermeer en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan u graag te woord en helpen u gedurende het gehele proces van de ontruiming.  Bij GED woningontruimingen zijn we gespecialiseerd in ontruimingen en verhuizingen. We beschikken over de juiste apparatuur waarmee we de klus snel kunnen klaren. Wij staan voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de ontruiming. Ook kunnen wij u verzekeren van een betrouwbare ontruimer tegen een scherpe prijs! Voor contact kunt u het contactformulier invullen. Voor vragen kunt u mailen naar info@gedwoningontruiming.nl of bellen naar 06 – 42 07 44 16.

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)